13 Mart 2015 Cuma

Farmasi Bitkisel Floridsiz Diş Macunları

SAĞLIKLI    DİŞLER 




EUROFRESH REPARING DİŞ MACUNU (Misvak & Çay Ağacı & Aloe Vera) / 


Farmasi Laboratuvarları’nda özel olarak geliştirilen Eurofresh Repairing Diş Macunu, formülündeki extra yoğun bitki özleri sayesinde nefesinizin daha ferah ve gülüşlerinizin daha beyaz olmasını sağlar. İçeriğindeki extra yoğun misvak ile ağızda oluşan kötü kokuları giderir ve dişlerinizin daha beyaz olmasına yardımcı olur. Çay ağacı yağı, ağızda bulunan bakteri plağının oluşmasını engeller. Aloe vera özü, diş etlerinizi güçlendirir, nefesinizi tazeler.





EUROFRESH ADVENCED CARE 7 ETKİLİ DİŞ MACUNU / 112 gr

Farmasi Laboratuvarları’nda özel olarak geliştirilmiş Advanced Care Diş Macunu, 7 etkili formülüyle daha sağlıklı ve parlak dişlerin oluşumuna yardımcı olur. Kalsiyum karbonatla derinlemesine temizler ve beyazlatmaya yardımcı olur, Limon ekstraktı ile nazikçe parlatır. Adaçayı ve çay ağacı yağıyla bakteri ve tartar oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Papatya ekstraktı ile diş hassasiyetini azaltır. İçeriğindeki mineral tuzlarla diş minesini korur, mentolle nefesinizi ferahlatır.







EUROFRESH WHITENING DİŞ MACUNU (Aloe Vera & Misvak) / 

Farmasi Laboratuvarları’nda özel olarak geliştirilmiş Eurofresh Whitening Diş Macunu, içeriğindeki Misvak ve Çay ağacı yağı ile çay ve kahvenin oluşturduğu lekelerini temizler, plak oluşumunu engellemeye yardımcı olur, dişleri nazikçe beyazlatır. Nefesinize ferahlık sağlar.




EUROFRESH ALOEGEL DİŞ MACUNU / 

Farmasi Laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş Eurofresh Aloe Vera içeriğindeki Aloe vera ve çay ağacı yağı ekstratı ile çay, kahve ve sigara lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Nefesinize ferahlık sağlar. Çay ve kahve severler için kesin çözüm.
Aloe vera cilt için mükemmel bir nemlendirici ve yenileyicidir. Cildi sakinleştirir ve parıltı verir. Saç bakımda ve saç derisi sorunlarında da etkilidir. Saçı besler ve nemlendirir. Yeni saç oluşumunu destekler.
Çay ağacı yağı doğal antibakteriyel ve antienflamatuar özellikleri ile sivilcelere karşı savaşırken, yanıklarda ve ayak mantarlarında tedavi edici özellikler gösterir.
Atkestanesi ekstraktı cilt üzerinde inanılmaz anti inflamatuar etkilere sahiptir. Ciltte dolaşımı dengeler. Cilde ton kazandırır. Damar sağlığında destekleyici olarak kullanılır.
Nane özünden elde edilen Mentol ciltte canlandırıcı ve serinletici bir etki bırakır.





EUROFRESH SENSETIVE DİŞ MACUNU - Çocuklar için - Çilekli /





Farmasi Laboratuvarları'nda özel olarak geliştirilmiş Eurofresh Sensitive, içeriğindeki Çilek aroması ve Çay Ağacı yağı ile dişlerin çürüklere karşı korunmasına ve güçlenmesine yardımcı olur. Sles ve Florid içermeyen hassas formülüyle çocukların kullanımı için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder