2 Mart 2015 Pazartesi

MAGICAL BEAUTY YÜZ BEYAZLATICI KREM



Farmasi Laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş Facial Whitening Cream, B3 vitaminiyle zenginleştirilmiş formülüyle cildinizin koyu renkli bölgelerinde renk açılmasına ve zararlı güneş ışınlarının neden olduğu lekelerin azalmasına yardımcı olur. Buğday yağı ve E vitamini ile cildinizi nemlendirir, C vitamini cildinize parlaklık verir.

Günde 2 kere kullanılması tavsiye edilir.  FARMASİ MAGICAL BEAUTY LEKELİ CİLTLER İÇİN YÜZ BEYAZLATICI SABUN ile birlikte kullanılması etki süresini kısaltır.






 Cilt Lekelerinden Nasıl Kurtulabiliriz ?
Cilt lekelerinin oluşmasında melanin hücrelerinin aşırı çalışması etkili olmaktadır. Cilt lekeleri kullanılan ilaçlara, hastalıklara, kozmetik ürünlere, genetik faktörlere, güneş ışınlarına, hormonal değişimlere bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir.
- Kapatıcı kalemler, cilt lekelerini gizlemede başvurulan ilk yöntemdir. Lekenin boyutu ve rengine göre yeşil, mor, beyaz ve sarı tonlar tercih edilebilir.
- Doğum lekelerinde kullanılan ilaçların azaltılması ya da kullanımının bırakılması leke oluşumunu azaltacak, menopoz sonrasında lekeler kaybolacaktır.
- Kalıcı izlerin oluşumunda özellikle bayanlarda ağdanın büyük etkisi bulunmaktadır. Kıl dönmesi, alerji, egzama gibi sorunlar genellikle yanlış uygulamalar sonrasında ortaya çıkmaktadır.
- Gözaltı ve yüz çevresinde oluşan lekeler için K vitamini bakımından zengin kremler kullanmak yararlı olacaktır.
- Beslenmeye dikkat edilmesi, düzenli uyku alınması ve spor faaliyetlerinde bulunulması, cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olacaktır.



Cilt Lekelerine Tavsiyemiz ..


FARMASİ MAGICAL BEAUTY YÜZ BEYAZLATICI KREM 
FARMASİ MAGICAL BEAUTY LEKELİ CİLTLER İÇİN YÜZ BEYAZLATICI SABUN 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder